- Autor: vehicle
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hrozinky | 50 |
| Med | 30 |
| Mléko polotučné průměr | 500 |
| Vločky ovesné průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3318 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1659 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 65.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vločky mírně namelte a namočte přes noc do mléka. Ráno přislaďte a za stáleho míchání vše vařte deset a dvanáct minut. Rozdělte do misek, přidejte kolečka banánu (jablka,meruněk,švestek), hrozinky a vlašské ořechy a posypte skořicí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






