- Autor: JaninaDseznamcz
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Srnčí kýta | 90 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
| Cibule | 15 |
| Mrkev | 30 |
| Celer bulva | 30 |
| Rajský protlak | 30 |
| Víno červené | 25 |
| Těstoviny (v suchém stavu) | 45 |
Dochucovadla:
bonkový list,sůl,pepř,nové koření,hřebíček,rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 1599 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky.Maso osolíme,opepříme a opečeme ze všech stran.Přidáme zeleninu ostatní koření,protlak,podlijeme vodou a červeným vínem,přiklopíme a dáme péct do trouby. Měkké maso nakrájíme ,š´távu procedíme přes sítko a necháme ji prohřát.Jako přílohu podáváme těstoviny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






