Rybí filé s bramborovou kaší
- Uživatelský recept
- Autor: ivahu
- Porce: 2.00
- Doba přípravy (min.): 45
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 350 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Máslo čerstvé | 40 |
Treska | 500 |
Energetická hodnota celkem: 4285 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 68
SAFA (g): 25
Cukry (g): 11
Vláknina (g): 6
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2143 kJ
Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 12.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.5
Dochucovadla:
sůl, kmín, koření na ryby
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se
10. 03. 2017 07:50
19. 02. 2018 06:08
vachova