- Autor: javo22
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 80 |
Cibule | 150 |
Hovězí maso přední průměr | 750 |
Kuřecí prsa bez kůže | 460 |
Vejce celá průměr | 100 |
Rajský protlak | 700 |
Mrkev | 340 |
Petržel - kořen | 150 |
Celer bulva | 140 |
Mouka špaldová celozrnná | 70 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 18109 kJ
Bílkoviny (g): 295,
Tuky (g): 223,
Sacharidy (g): 284,
SAFA (g): 97,
Cukry (g): 140,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 3018 kJ
Bílkoviny (g): 49.2, Tuky (g): 37.2, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 16.2, Cukry (g): 23.3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.