- Autor: giselle
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej palmojádrový, kokosový | 30 |
| Cibule | 88 |
| Vepřová kýta | 500 |
| Mrkev | 314 |
| Celer bulva | 120 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
| Rajský protlak | 395 |
| Cuketa | 84 |
Energetická hodnota celkem: 7292 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 159,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 103,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1458 kJ
Bílkoviny (g): 24.6, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 20.6, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






