- Autor: Hanam1
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 9.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Kuřecí prsa bez kůže | 200 | 
| Paprika červená | 100 | 
| Salát ledový | 200 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 14 | 
| Fenykl | 300 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, cotrónová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2610 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 66, 
                                                        Tuky (g): 27, 
                                                        Sacharidy (g): 29,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 17,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Kuřecí maso uvařit, vychladit, pokrájet. Fenykl pokrájet a zakápnout olivovým olejem, nechat odležet 30 minut, vše ostatní pokrájet a smíchat, podáváme s pečivem. (Porcí je napsáno 11 - zobrazená porce cca 100g - můžeme dát násobek dle velikosti porce) Vejce jsou dvě, vařená na tvrdo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






