- Autor: miska93
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh tvrdý průměr | 300 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 250 |
| Švestková povidla | 400 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
| Hera | 50 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Droždí | 30 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 25100 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 303,
Sacharidy (g): 676,
SAFA (g): 237,
Cukry (g): 283,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1004 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






