- Autor: zdenalan
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 160 |
| Česnek | 14 |
| Dýně | 482 |
| Salám gothajský | 100 |
| Sušené maso Jerky hovězí, vepřové | 50 |
| Eidam 30% | 70 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 100 |
| Vločky ovesné | 100 |
| Sůl | 3 |
| Koření průměr | 4 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 150 |
| Kypřící prášek do pečiva | 10 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,kmín,majoránku,vegetu,kdo rád ostré přidá něco ostrého.
Energetická hodnota celkem: 12854 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 211,
Sacharidy (g): 195,
SAFA (g): 155,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2142 kJ
Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 35.2, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 25.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nastrouhám špagetovou dýni,cibuli,česnek sýr,salám,přidám 2 vejce,koření,olej, a mléko,mouku s kypřícím práškem a ovesné vločky,promíchám a peču do zlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






