- Autor: viktor
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 130 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Chléb konzumní průměr | 50 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 80 |
Cibule | 30 |
Dochucovadla:
sůl, chilli koření, pepřové koření
Energetická hodnota celkem: 2309 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli orestujte na oleji, přidejte mleté maso, koření, fazole. Provařte.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.