TOPlist


Ovesná kaše

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné50
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)250
Cukr bílý (řepný, třtinový)10
Máslo čerstvé5

Energetická hodnota celkem: 1541 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 6 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vločky a cukr vsypeme do mléka, zvolna vaříme do zhoustnutí, přidáme oříšek másla

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma