- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová kýta | 600 |
| Cibule | 130 |
| Mrkev | 300 |
| Petržel - kořen | 300 |
| Celer bulva | 300 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
| Vločky ovesné | 100 |
| Bujón průměr (v suchém stavu) | 7 |
Energetická hodnota celkem: 7270 kJ
Bílkoviny (g): 149,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 161,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1212 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






