- Autor: hhancik
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Švestková povidla | 150 |
Hera | 200 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 350 |
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
Kakao na vaření Orion (v suchém stavu) | 25 |
Vejce celá průměr | 110 |
Energetická hodnota celkem: 19841 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 168,
Sacharidy (g): 706,
SAFA (g): 79,
Cukry (g): 338,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 992 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 16.9, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.