TOPlist


Rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: zdenalan
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová300
Cibule100
Česnek18
Hrášek50
Mrkev120
Celer bulva120
Paprika červená50
Houbová směs mražená160
Koření průměr20
Sůl20
Sójová omáčka10

Energetická hodnota celkem: 3038 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 4 Cukry (g): 44 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 608 kJ

Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 15.2 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 8.8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

Sůl,pepř,sojovou om.oregáno,

Postup přípravy

propranou rýži dám vařit, na pánev dám maso, pokrájim zeleninu k masu přidám okořením a přidám rýži.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma