- Autor: Alenav685
 - Doba přípravy (min.): 15
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 300 | 
| Mrkev | 150 | 
| Cibule | 60 | 
| Papričky chilli | 5 | 
Dochucovadla:
sůl, římský kmín, šťáva z půl citronu
Energetická hodnota celkem: 662 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 5, 
                                                        Tuky (g): 0, 
                                                        Sacharidy (g): 36,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 22,
                                                        Vláknina (g): 15,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 166 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na lžíci oleje opečeme římský kmín a chilli papričky cca 30 sec. Přidáme nakrájenou cibuli a opékáme další dvě minuty. Přidáme nakrájené zelí a nahrubo nastrouhanou mrkev a opékáme dalších 5 minut. Osolíme a dochutíme šťávou z citronu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






