- Autor: Martina 55
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jahody | 150 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Smetana zakysaná 12% | 150 |
| Mouka špaldová celozrnná | 150 |
| Máslo čerstvé | 62 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
| Vločky ovesné | 80 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 9788 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 289,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 128,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







