- Autor: leonaz
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 275 |
| Rohlík tukový průměr | 280 |
| Moravské uzené | 300 |
| Hrášek mražený | 100 |
| Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 7898 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 790 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






