- Autor: babi1
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb toustový rosický cereální | 20 |
Cibule | 20 |
rajcatovy protlak | 5 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
zampiony | 150 |
Vejce celá průměr | 110 |
Dochucovadla:
Ruzne bylinky( petrzelka, italska korenici smes), sul, pepr
Energetická hodnota celkem: 1181 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli nakrajet a v 1 lzici oleje podusit na panvicce.Zampiony ocistit, nakrajet a pridat k cibulce.2 vajicka, mleko,1 lzicka rajcatoveho protlaku, sul, pepr a bylinky zaslehat. Nalyt do panvicky a nechat ztuhnout. Podava se s 1 toustovym chlebem ( mhohozrny a toustovany)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.