- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Česnek | 20 |
| Bujón průměr (hotový) | 10 |
| Brambory (syrové) | 350 |
| Mrkev | 140 |
| Cibule | 100 |
| Slanina anglická | 120 |
| Kapusta růžičková | 350 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Dochucovadla:
majoránka, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4267 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 533 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Vyškvařit slaninu, půlku odložit, cibuli a mrkev na ní osmažit, přidat ostatní, povařit 15 minut a dochutit česnekem a majoránkou. Podáváme s kostičkami zbylé anglické slaniny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






