- Autor: Terga
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí kýta | 600 |
Mrkev | 350 |
Cibule | 170 |
Petržel - kořen | 120 |
Citrony | 40 |
Víno červené | 187 |
Rozinky | 50 |
Brambory (syrové) | 600 |
Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 11066 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 241,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2213 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 24.6, Sacharidy (g): 48.2, SAFA (g): 12.6, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.