TOPlist


mexické fazole

  • Uživatelský recept
  • Autor: AvajBr
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu200
Cibule100
Rajčata konzervovaná300
Paprika červená200
Česnek15
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 1965 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 67 SAFA (g): 2 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 16.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 7.8 Vláknina (g): 6.8 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, pepř, pálivá paprika

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc. Ráno vyměníme vodu a dáme vařit. Na 1PL oleje osmahneme cibulku, česnek a nakrájenou papriku a vsypeme k fazolím, z nichž téměř vyvařila voda a jsou už téměř hotové. Přidáme rajčata nakrájená na kousky, sů, pepř a pálivou papriku. Vaříme až téměř do rozvaření. (doba vaření cca 2 hodinky - v tlak.hrnci je to rychleji ;) ) Podáváme s chlebem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma