- Autor: sousanda
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 |
Cibule | 70 |
Hovězí maso zadní průměr | 150 |
Česnek | 7 |
Rajčata | 180 |
Špagety Bolognese (Heli) | 400 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 120 |
Dochucovadla:
oregano, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5335 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 170,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2668 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 85, SAFA (g): 4, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na trošce oleje orestujeme do zlatova nadrobno nasekanou cibuli.Přidáme utřený česnek a hrubě pomleté hovězí maso. Chvíli restujeme a poté vmícháme rozkrájená rajčata a dochutíme kořením. Podáváme se špagetami uvařenými al dente.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.