TOPlist


Krůtí maso s mrkví

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr 200
Mrkev300
Máslo čerstvé20
Brambory (syrové)300

Energetická hodnota celkem: 3150 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 84 SAFA (g): 14 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1575 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 7 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

kmín, sůl, vegeta

Postup přípravy

Jedná se vlastně o jídlo z jednoho hrnce. Na másle krátce zapěním nakrájené maso, přidám mrkev nakrájenou na kolečka, podleji a když jsou maso a mrkev poloměkké, přidám nakrájené oloupané brambory a nechám dodusit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma