TOPlist


bratislavská kýta

  • Uživatelský recept
  • Autor: Rendy123
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Sůl2
Rajský protlak5
Cibule17
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)48
Smetana na vaření 10%25
Mouka pšeničná hladká9
Citrony5
Mrkev3
Celer bulva3
Hrášek mražený3

Energetická hodnota celkem: 1329 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 6 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

okurka sterilovaná 3g

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

30. 01. 2017 21:40

Slonik71

Škoda že není uveden i postup

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma