- Autor: Gaborek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 10 |
Sůl | 5 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Cibule | 50 |
Zelí červené hlávkové | 500 |
Máslo čerstvé | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,ocet, cukr třtinový
Energetická hodnota celkem: 1141 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nkrájím červené zelí, na másle osmahnu cibulku, přidám zelí a dusím. Douchutím solí, pepřem, cukrem a octem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.