TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušené červené zelí

Zpět
  • Autor: Gaborek
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,ocet, cukr třtinový

Energetická hodnota celkem: 1141 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 6, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nkrájím červené zelí, na másle osmahnu cibulku, přidám zelí a dusím. Douchutím solí, pepřem, cukrem a octem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři