TOPlist
Sledujte nás:

Karbanátky masovo-zeleninové

Zpět
  • Autor: vendy2612
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

česnek, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5611 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 32, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1122 kJ

Bílkoviny (g): 22.6, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Cibuli osmahneme na oleji do zlatova, přidáme nastrouhanou mrrkev na hrubo a nakrájený řapíkatý celer a osmahneme. V míse smícháme orestovanou zeleninu a hovězí mleté maso, přidáme sůl, pepř, vajíčka a česnek. Dochutíme podle chuti. Smažíme na teflonové pánvi již bez přidání tuku po obou stranách. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři