- Autor: vendy2612
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 200 |
Celer řapíkatý | 50 |
Vejce celá průměr | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Dochucovadla:
česnek, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5611 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1122 kJ
Bílkoviny (g): 22.6, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cibuli osmahneme na oleji do zlatova, přidáme nastrouhanou mrrkev na hrubo a nakrájený řapíkatý celer a osmahneme. V míse smícháme orestovanou zeleninu a hovězí mleté maso, přidáme sůl, pepř, vajíčka a česnek. Dochutíme podle chuti. Smažíme na teflonové pánvi již bez přidání tuku po obou stranách. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.