TOPlist
Sledujte nás:

Papriky plněné mletým masem (vhodné jako oběd)

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, celý pepř, nové koření, drcený kmín, mletý pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 3227 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 15, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1614 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mleté maso ochutíme prolisovaným česnekem, kmínem, pepřem a solí. U paprik seřízneme vršky, odstraníme jadérka a naplníme je ochuceným mletým masem. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, vložíme papriky, podlijeme troškou vody, přidáme na nudličky nakrájené zelí, celý pepř, nové koření a bobkový list a dusíme doměkka. Měkké papriky a koření vyjmeme, do šťávy dáme rajčatový protlak, povaříme ji a ochutíme solí a troškou cukru. Papriky vložíme zpět a prohřejeme s omáčkou. příloha: rýže

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři