TOPlist


Coccoi de corcoriga (Sardská zeleninová placka)

  • Uživatelský recept
  • Autor: marky34
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule25
Rajčata 29
Cuketa52
Pecorino Sardo Maturo - Lovilio Lidl7
Olej olivový5
Mouka pšeničná hladká25

Energetická hodnota celkem: 785 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Všechnu zeleninu nakrájíme na zhruba stejné malé kostičky, sýr najemno nastrouháme, přidáme mouku a olej, vše dobře zpracujeme rukama. Vylijeme na plech pokrytý pečicím papírem a rukama upravíme do placky vysoké maximálně centimetr. Pečeme v troubě na 200 stupňů zhruba 24 minut. Placka je hotová, když jí mírně zhnědnou okraje. Autor: Daniela Šinkorová

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

20. 03. 2017 15:25

zdenalan

Tak tu vyzkouším.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma