- Autor: andreakrejci
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 500 |
Rajčatová štáva Relax | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Olej olivový | 20 |
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Petržel - kořen | 160 |
Mrkev | 160 |
Celer řapíkatý | 45 |
Celer bulva | 125 |
Cibule | 130 |
Dochucovadla:
tymián, sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 6517 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 154,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1303 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 30.8, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.