- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rohlík celozrnný průměr | 120 | 
| Kuře s kůží průměr | 1200 | 
| Špekáčky | 110 | 
| Vejce celá průměr | 90 | 
Energetická hodnota celkem: 13811 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 263, 
                                                        Tuky (g): 215, 
                                                        Sacharidy (g): 68,
                                                        SAFA (g): 95,
                                                        Cukry (g): 5,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3453 kJ
Bílkoviny (g): 65.8, Tuky (g): 53.8, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 23.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









