- Autor: pavla3
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 55.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Droždí | 16 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Cibule | 6 |
| Vejce celá průměr | 16 |
| Rama classic | 8 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 5 |
| Pažitka | 1 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 547 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 10 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nadrobané droždí a pražíme dorůžova. Přidáme vejce a mícháme, až se srazí. Do nádoby na šlehání dáme vychladlé droždí s vejci, máslo, sůl, pažitku, dle potřeby mléko.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






