- Autor: kizomba
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 350 |
Žampiony | 250 |
Bujón průměr (hotový) | 200 |
Víno bílé suché | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Naturamyl bramborový škrob | 20 |
Rýže Sushi (v suchém stavu) | 60 |
Energetická hodnota celkem: 4233 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 33 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 1.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.