- Autor: majja1
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
sůl,pepř,country koření
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
do papiňáku dáme nahrubo pokrájenou cibuli,na másle necháme zesklovatět,přidáme branbory pokrájené na kolečka,papriku na proužky,porek,mrkev -co máte rádi.možno přidat i česnek a feferonku okořeníme(sůl,pepř,) papiňák zavřeme,počkáme až začne syčet a po 5ti minutách vypneme a je hotovo
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.