- Autor: evalukacova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 600 | 
| Kečup | 50 | 
| Gouda 48% | 100 | 
| Niva 50% | 110 | 
| Mozzarella | 125 | 
| Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 300 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 13926 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 130, 
                                                        Tuky (g): 99, 
                                                        Sacharidy (g): 479,
                                                        SAFA (g): 57,
                                                        Cukry (g): 27,
                                                        Vláknina (g): 56,
                                                        Sůl (g): 10
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1393 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 47.9, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









