- Autor: slamagarden
- Uživatelský recept
- Porce: 44.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná hladká | 500 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 110 |
| Vejce celá průměr | 150 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Švestková povidla | 200 |
Energetická hodnota celkem: 16456 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 592,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 222,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 374 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






