- Autor: Basty
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 200 |
Vepřové mleté průměr | 300 |
Bulgur (v suchém stavu) | 350 |
Mrkev | 120 |
Celer řapíkatý | 100 |
Lilek | 200 |
Cibule | 70 |
Energetická hodnota celkem: 11109 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 101,
Sacharidy (g): 298,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 76,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1389 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 37.3, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.