- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 90 | 
| Oleje (všechny druhy) | 10 | 
| Cibule | 30 | 
| Voda | 300 | 
| Mouka pšeničná hladká | 10 | 
| Okurky sterilované | 15 | 
| Chléb pšeničný bílý průměr | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 1785 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 21, 
                                                        Sacharidy (g): 36,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostičky. Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte maso, přelijte vodou a vařte do měkka. Před dokončením zahustěte moukou rozmíchanou v trošce vody, promíchejte, přidejte na kousky nakrájenou sterilovanou okurku a provařte. Podávejte s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









