TOPlist


špekáčky na pivu

  • Uživatelský recept
  • Autor: majja1
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pivo tmavé 10°500
Špekáčky640
Cibule200
Mrkev140
Paprika bílá280
Feferony třešňové sterilované100
Kečup1000

Energetická hodnota celkem: 15342 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 206, Sacharidy (g): 352 SAFA (g): 92 Cukry (g): 215 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 37

Energetická hodnota na 1 porci: 1918 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 11.5 Cukry (g): 26.9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 4.6


Dochucovadla:

nedochucujeme

Postup přípravy

špekáčky oloupeme,do poloviny nakrojíme.Do vzniklé mezery dáme kolečko cibule a feferonku(kdo nerad pálivé dá kozí rohy),sepneme párátkem(cibule bude vykukovat-nevadí) naskládáme do pekáče,vedle špekáčků přihodíme zbylou cibuli,mrkev nakrájenou na kolečka,bílou (možno i barevnou) papriku a celé to zalijeme litrovým pálivým!!!kečupem a černým pivem(celá láhev) celé to pečeme v troubě asi 45 minut(vznikne hustá omáčka) nebojte se dát ostrý kečup,dáte-li kozí rohy, bude to jen pikantní podáváme s chlebem,nebo brambory

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma