TOPlist


Cizrnová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: souky
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový10
Papričky chilli10
Cizrna sterilovaná100
Cibule šalotka5
Česnek5
Petržel - kořen30
Víno bílé suché50
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek)50
Zázvor2

Energetická hodnota celkem: 1153 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 9 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

římský kmín, koriandr, jarní cibulka, sůl, pepř

Postup přípravy

Rozehřejte ve velkém hrnci olej a osmažte na něm chilli papričky. Vyjměte je a v oleji orestujte nakrájené šalotky, česnek a petržel. Přidejte scezenou cizrnu, víno a vývar. Dochuťte zázvorem, kmínem, mletým koriandrem, solí a pepřem. Podávejte posypané kroužky cibulky nebo nasekaným čerstvým koriandrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma