TOPlist


Cizrna po boloňsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: IlonkaS
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Stevia2
Česnek10
Mrkev400
Pór400
Cibule100
Rajčatové pyré500
Kuřecí prsa bez kůže500
Cizrna (v suchém stavu)400

Energetická hodnota celkem: 10356 kJ

Bílkoviny (g): 213, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 343 SAFA (g): 5 Cukry (g): 118 Vláknina (g): 97 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2589 kJ

Bílkoviny (g): 53.3, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 85.8 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 29.5 Vláknina (g): 24.3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, provensálské koření

Postup přípravy

Připravíme cizrnu dle návodu; pozor musí se máčet cca 10-12 hodin před vařením. Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme na nudličky nakrájené (příp. mleté) maso. Maso necháme zatáhnout a podlijeme vodou. Přidáme nakrájenou mrkev, pórek a pyré a necháme podusit. Ochutíme česnekem, provensálským kořením, cukrem a osolíme. Vše smícháme s doměkka uvařenou cizrnou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

30. 10. 2018 06:25

nevzdavatse

Zbytek uvařené cizrny mám v krabičce v mrazáku. Má nedávná krůta s cizrnou a sušenými rajčaty byla volnou variací na toto téma, ale zkusím to i takhle.

30. 01. 2017 21:42

Slonik71

Cizrna jsem ještě nejedlá ale toto vypadá dobře

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma