- Autor: karajda
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hejk | 200 |
| Olej olivový | 10 |
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 30 |
| Cibulka jarní | 60 |
| Ředkvičky | 100 |
| Okurka salátová | 100 |
| Salát ledový | 200 |
| Smetana zakysaná 15% | 180 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 3079 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1540 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Rybí file osolíme a opečeme na trošce oleje, necháme prochladnout a natrháme na menší kousky. přidáme vařenou rýži, natrhaný ledový salát, na kostky okurku, na kolečka ředkvičku, na kolečka jarní cibulku a spojíme zakysanou smetanou, kterou jsme osolili a opepřili.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






