- Autor: beata.tomaskova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
hovězí bujon | 100 |
Petržel - nať | 15 |
Víno červené | 200 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Hovězí maso zadní průměr | 800 |
Česnek | 8 |
Žampiony | 200 |
Cibule | 160 |
Olej olivový | 20 |
Paprika červená | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7073 kJ
Bílkoviny (g): 173,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1179 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 16.2, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na neprilnavé pánvi na 1L oleje podusíme 5 min. cibuli, česnek a žampiony. Maso obalené v mouce opečeme na 1L oleje ve dvou dávkách dohněda a smícháme s cibulovou zmesí. Přidáme rajčata,víno,vývar a papriku a asi 30 minút varíme v tlakovém hrnci. Nakoniec vmí cháme čerstvé bylinky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.