TOPlist
Sledujte nás:

Provensálsky hovězí kotlík

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7073 kJ

Bílkoviny (g): 173, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 97, SAFA (g): 28, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1179 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 16.2, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na neprilnavé pánvi na 1L oleje podusíme 5 min. cibuli, česnek a žampiony. Maso obalené v mouce opečeme na 1L oleje ve dvou dávkách dohněda a smícháme s cibulovou zmesí. Přidáme rajčata,víno,vývar a papriku a asi 30 minút varíme v tlakovém hrnci. Nakoniec vmí cháme čerstvé bylinky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři