- Autor: kacucha
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Okurka salátová | 600 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 | 
| Ocet | 30 | 
| Sůl | 3 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 200 | 
Dochucovadla:
Sůl, ocet
Energetická hodnota celkem: 1216 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 6, 
                                                        Tuky (g): 0, 
                                                        Sacharidy (g): 69,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 60,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 304 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na hrubším struhadle nastrouhanou oloupanou okurku zamícháme se zálivkou. Zálivka: Smícháme dvě lžíce cukru, dvě lžíce octa, špetku soli a dvě deci vody. Pořádně promícháme dokud se cukr a sůl nerozpustí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









