- Autor: kursovam
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pažitka | 10 |
| Kopr | 10 |
| Cibule | 120 |
| Rajčata | 250 |
| Máslo čerstvé | 7 |
| Apetito Linie tavené plátky 28% | 100 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2326 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 775 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tvaroh, tavený sýr a máslo osolíme a ušleháme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, rajčata a kopr, případně pažitku.. Podáváme s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






