- Autor: ANELEH17
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 | 
| Vejce celá průměr | 1 | 
| Rozinky | 125 | 
| Jablka | 410 | 
| Solamyl bramborový škrob | 45 | 
Energetická hodnota celkem: 4569 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 66, 
                                                        Tuky (g): 3, 
                                                        Sacharidy (g): 200,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 154,
                                                        Vláknina (g): 18,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 381 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









