- Autor: sousanda
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Cibule | 50 |
Paprika bílá | 200 |
Rajčata | 180 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 |
Brambory zimní | 180 |
Dochucovadla:
sekaná petrželka, oregano, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 2083 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1042 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Plátek masa osolíme, opepříme a každý položíme na čtverec alobalu. Na maso rozdělíme cibuli, nakrájené papriky a oloupaná rajčata, posypeme oreganem a nasekanou zelenou natí a pokapeme olejem. Balíčky dobře uzavřeme a na pekáčku v předehřáté troubě pečeme asi třičtvrtě hodiny.Podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.