- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Králičí průměr | 660 |
| Hořčice plnotučná průměr | 60 |
| Cibulka jarní | 70 |
| Pór | 150 |
| Paprika sterilovaná | 154 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 6430 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1286 kJ
Bílkoviny (g): 28.6, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






