- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 300 |
| Párky drůbeží | 45 |
| Cibule | 60 |
| Olej olivový | 30 |
| Mouka pšeničná hladká | 30 |
| Máslo čerstvé | 15 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 90 |
| Smetana na vaření 12% | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika mletá, voda
Energetická hodnota celkem: 4634 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1545 kJ
Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 23.7, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






