- Autor: zaaneetkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová kotleta | 400 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Cibule | 100 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
| Víno bílé suché | 150 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
| Slanina anglická | 30 |
| Okurky sterilované průměr | 80 |
| Mouka pšeničná hladká | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5475 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1369 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, orestujeme. Vyjmeme, dáme cibuli, restjeme, přidáme mouku, chvíli necháme, poté přidáme vodu, víno, hořčici, vrátíme kotlety a dusíme. Na lanině opečeme okurky a přidáme k masu. Dusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






