- Autor: posren
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slanina anglická | 50 |
Cibule | 120 |
Česnek | 30 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Hovězí maso přední průměr | 200 |
Vepřová žebra | 300 |
Mrkev | 40 |
Rajský protlak | 20 |
Rajčatové pyré | 500 |
Víno červené | 200 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 160 |
Gouda 26% | 150 |
Energetická hodnota celkem: 14232 kJ
Bílkoviny (g): 155,
Tuky (g): 210,
Sacharidy (g): 213,
SAFA (g): 93,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2372 kJ
Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 15.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.